Ötlet 5: Sokoldalú outfit-ek egy kék galléros pólóval

Ötlet 5: Sokoldalú outfit-ek egy kék galléros pólóval

Szeretnéd fokozni a stílusodat? Ne keress tovább, mert ez az időtlen kék Pal Zileri galléros póló PREMIUM kötött pamutból a tökéletes tavaszi-nyári szett alapja! Ma azt vizsgáljuk, hogyan hozhat létre négy különféle szettet egyetlen darab segítségével. A hétköznapi öltözéktől a kifinomult olasz stílusig a teljes sokoldalúság jelenik meg...

1. Egyszerű elegancia

Kezdd a lényeggel: klasszikus kék póló egy jól szabott nadrággal és puha bőr olasz mokaszinnal.Tökéletes választás könnyed találkozókhoz, luxuskivitelben.

2. Rétegzett megjelenés

Emeld következő szintre a hétköznapi megjelenést egy sötétkék Pal Zileri zakóval. Akár nappalról éjszakára váltasz, vagy csak kissé lehűl az idő, a kényelem továbbra is garantált.

3. Olasz stílus a hidegebb napokra

Egy csipet kifinomultság és az outfit máris teljesen átalakul: a Pal Zileri nyári len sál igazi olasz eleganciát sugall!

4. Szafari-kaland

Ha valami sportosabbra vágysz, de mégis ragaszkodsz az igényes, modern férfi ruházathoz, zakó helyett válaszd a különleges Pal Zileri „szafari” dzsekit! Hétvégi kiruccanásokhoz elengedhetetlen! Bővebben a safari kabátokról itt olvashatsz!

 

Egyetlen kék galléros pólóval 4 teljesen eltérő világba csöppenünk, végtelen lehetőséget kínálva ruhatárad számára!

  • Pal Zileri galléros póló 100% PREMIUM pamutból
  • Pal Zileri szafari dzseki, másnéven szaharai kabát
  • Pal Zileri sötétkék zakó
  • Jacob Cohën ultra-részletgazdag chino nadrág
  • Sál: Pal Zileri sál luxus len és selyem keverékből
  • Pal Zileri bőr mokaszin kék színben

Vissza